Magazin > VIP
23 ogledov

Urška Čepin: "Ta novinarka me pač ne mara"

Sejem erotika 69 Gregor Katič
Prah okoli nagrade zlati stojan se očitno še ni polegel. V krog obupank, ki niso bile deležne zlatega tiča, naj bi spadala tudi Urška Čepin.

Urška Čepin naj bi doživela živčni zlom, in sicer zaradi famoznega zlatega tiča oziroma zlatega stojana, nagrade za nadpovprečne dosežke v zabavni industriji za odrasle, ki jo podarja Zavod za kulturo pornografije 69.

Letošnji zlati korenjak je šel v roke Marjance Scheicher, zaradi česar naj bi znoreli tako La Toya kot tudi nominiranka Urška Čepin. Vsaj tako poroča revija Nova, ki trdi, da se je Čepinova na sejmu Erotika 69, po podelitvi zlatega stojana, napila in kričala na vse, ki jih je srečala.
Urška nam je zatrdila, da ni bilo tako: "To je bolno, ta novinarka Nove me pač ne mara in je že velikokrat pisala neresnice in laži o meni. Na sejmu sem bila dva dni in vsak trenutek izkoristila za nova poznanstva ter fotografiranje s svojimi oboževalci. Srečna sem bila, da sem bila sploh nominirana, saj nisem vedela, da to priznanje sploh obstaja. Ni mi bila prioriteta, da bi nagrado tudi osvojila. Tej novinarki sem že večkrat prepovedala pisanje o meni in sem jo tudi že tožila, vendar sem tožbo opustila, ker je prišla do mene in me to prosila. Ona je sicer dobra prijateljica mojega bivšega moža. Tega ne zmorem, zagotovo bom šla v tožbo," je zaključila Urška.

Za komentar smo prosili tudi uredništvo revije Nova oziroma odgovorno urednico Sonči Nered Čebašek: "Urša nas je tožila, kako točno se je razpletlo, pa ne vem, ker tovrstne zadeve predamo odvetnikom. Takrat ni tožila omenjene novinarke, temveč revijo Nova, vendar mislim, da smo spor rešili, saj z Uršo še vedno sodelujemo."

Komentarjev 2
  • smoki 20:22 21.december 2011.

    clanek pase pod rubriko BIZARNO...

  • zic 18:19 21.december 2011.

    krava novinarska si zdravi svoje komplekse!!!!!