Magazin > VIP
3 ogledov

Urška in Janez sta si usojena

Kemija, ki jima je bila namenjena, je močno zapisana v zvezdah. Žurnal24 main
Po tem, ko sta Janez Janša in Urška Bačovnik v soboto dahnila usodni da, nas je zanimalo, kaj jima je namenjeno v prihodnosti. Odgovore smo poiskali pri vedeževalki, astrologinji in numerologinji.
Vedeževalka Rina
V njunem zakonu bo veliko čustev in sreče, vendar bodo v njem tudi manjše težave, povezane s službo in obveznostmi. Urški se bo moral njen mož bolj posvetiti in ji ponuditi varnost. Tako se bo počutila bolje. Oba si želita naraščaj, tako da lahko že letos pričakujemo veselo novico. Na začetku leta 2010 bo Janševo počutje malce v negotovosti. Stres lahko slabo vpliva na njun odnos, zato bo za njun zakon dobrodošel pogovor ter več prostega časa.

Astrologinja Katja
Janez Janša potrebuje veliko čustvene in seksualne potrditve, preden se v partnerskem odnosu lahko sprosti in partnerici zaupa. Pogled na Urškin horoskop hitro razkrije, zakaj je ravno ona njegova usodna izbira. Fizična privlačnost in instantni občutek, da gre za sorodno dušo, sta obema mehčala kolena, prav tako tudi izjemno občudovanje in spoštovanje drug drugega. Kemija, ki jima je bila namenjena, je močno zapisana v zvezdah, in nobenega dvoma ni, da še zelo dolgo ne bosta dvomila vanjo. Urškinega idealnega moškega zvezde predstavljajo kot zelo pomembnega in zelo vplivnega človeka v službi javnosti, na katerega si želi biti zmeraj ponosna, in za zdaj kaže, da ji to odlično uspeva.
 
O skupnem domovanju ni dvoma, otroci bodo prišli na vrsto nekoliko kasneje, dinastijo Janša – Bačovnik pa bo naverjetneje zaznamoval en, a težko pričakovan potomec. Poklicna pot in samostojna kariera bosta pomembni področji, kjer se bosta skupaj in vsak posebej dokazovala, Urška pa se svojim ambicijam nikakor ne bo odpovedala.

Janez in Urška sta dve duši, ki sodita skupaj. © Katja Kodba/Mediaspeed

 
Lahko rečemo, da gre za veliko in izjemno ljubezen, v kateri glavna igralca zelo uživata, ne glede na to, kaj meni okolica. Dokler spoštujeta interese drug drugega, imata zeleno luč za vse podvige, ki se jih bosta lotevala.

Numerologinja LiLi
Urška in Janez sta si izbrala zelo ugoden dan za poroko, saj sta oba v osebnih letih, ko sta v njunih življenjih prisotni sprememba in nova pot. Na nevesto letos vpliva število 5, ki nosi spremembe in tudi nihanja v odločanju, na ženina pa število 1, ki simbolizira nove začetke in sveže poti. Zanimiv je podatek, da je ona pod vplivom števila 3 v juliju, on pa je bil pod vplivom istega števila na dan poroke – trojka nosi srečo in radost ter optimizem.

Oba sta zelo samostojna in neodvisna; eden drugega ne potrebujeta na osladen filmski način, temveč ustvarjata svoje življenje drug ob drugem, ne pa ena oseba za drugo.

Svojo zvezo sta okronala s poroko v letu, ki spodbuja trdne temelje in pa dolgotrajnost, torej bi težko trdili, da gre za iskanje medijske pozornosti ali le nekaj nepomembnega v njunih življenjih. Tudi sam dan 4. 7. 2009 je pod vplivom števila 4, ki simbolizira dolgotrajnost in varnost. Z numerološkega vidika sta se našli dve duši, ki spadata skupaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.