Magazin > VIP
5 ogledov

"Urška je dostojno dekle"

Cukić meni, da je Urška dostojno dekle. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Srbski roker Dejan Cukić, zadnji na seznamu "žrtev" Urške Čepin, je priznal, da ga je bilo slovenske estradnice na začetku strah.

Cukić, ki je v nedeljo izpadel iz resničnostnega šova Dvor, je za srbski Press povedal, da zaradi tega ni razočaran. "V Dvor sem šel zato, ker je mnogo ljudi imelo napačno predstavo o meni. Mislili so, da sem resen in zategnjen, v resnici pa sem pravi zabavljač," je povedal Cukić, ki je dodal, da za nekatere tekmovalce še nikoli ni slišal.

"Prijatelji so me opozorili, da bo tam veliko različnih ljudi. Jeleno in Joca sem poznal od prej, Ćema pa sem doživljal kot nekoga z drugega planeta. Na začetku sem se najbolj ustrašil Urške, ki je že prvi dan naskočila Ćema in MC Stojana, toda pozneje se je pokazalo, da je pravzaprav zelo uglajeno in dostojno dekle," je o Urški, ki so jo Srbi okronali za slovensko seks bombo, povedal izpadli Cukić, ki je imel tudi sam priložnost pretipati njene obline.

Na začetku februarja se je namreč v Dvoru odvijala divja zabava, na kateri je stanovalce zabaval srbski pevec Aca Lukas. Tako Cukić kot Urška sta pregloboko pogledala v kozarec, zato slednje ni motilo, ko jo je roker začel otipavati po mednožju, kar so kamere tudi zabeležile.