Magazin > VIP
21 ogledov

Urška – nova srbska zvezda?

Urška s ponosom pove, da je lastnica striptiz kluba. (Foto: Jure Makovec/Mediasp Žurnal24 main
Urška Čepin, ki je zapustila srbski resničnostni šov Dvor, je dejala, da bo z veseljem sprejela ponudbo pevca Mitra Mirića in z njim posnela videospot.

Urško Čepin si bodo v Srbiji zagotovo zapomnili, saj je poskrbela za marsikatero divjo zabavo v resničnostnem šovu Dvor, iz katerega je izpadla le nekaj dni pred koncem. Za srbski Alo! je dejala, da je kljub zapeljevanju številnih sostanovalcev še vedno samska.

"Spala nisem z nobenim"
"Stojan me je že prvi dan poskusil zapeljati, saj sem se mu zdela zelo zanimiva, toda ljubezen je nekaj popolnoma drugega. Poljubljala sem se, jim pustila, da me otipavajo, toda spala nisem z nobenim," je povedala Urška, ki je novinarjem ponosno dejala, da je "lastnica striptiz kluba".

"Nisem striptizeta, toda vodim striptiz klub, v katerem nisem še nikoli zaplesala. V Sloveniji sem pevka in voditeljica," je še dejala Urška, ki je nad idejo Mitra Mirića, da bi nastopila v njegovem najnovejšem videospotu, navdušena.

Zabava kot zabava
"Mitar Mirić je super oseba in obožujem njegove pesmi. Čeprav mi je slekel hlačke, to ni bilo nič takšnega. Človek je pregloboko pogledal v kozarec in se povsem sprostil. To je bila pač zabava. Če me bo poklical, bom njegovo ponudbo z veseljem sprejela," je zaključila Urška.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.