Magazin > VIP
101 ogledov

Urška ponujala spolne usluge

Žurnal24 main
Potem ko je Urška Čepin pevcu Jocu Stefanoviću med praznovanjem svojega rojstnega dne ponujala svoje bujno oprsje, mu je zdaj ponudila še spolne usluge.

"Provokacijam seksi plavolaske ni videti konca," piše na spletni strani resničnostnega šova Dvor. Urška se je včeraj namreč ponujala pevcu Jocu Stefanoviću, a ta vseeno ni pristal v njeni postelji.

 

"Zakaj ne nosiš hlačk, ko spiš?" je Joca vprašal Urško, medtem ko jo je že kdo ve kolikič zgrabil za prsi. "Zato, ker sem preveč vroča, da bi lahko zadržala toliko oblek na sebi," mu je gladko odvrnila Urška. "Potem se ti bom pa pridružil v postelji, da bom nadziral ta ogenj," se je ponudil Joca. "Seveda, pridi, preživi noč z menoj. Pridi k meni v posteljo, ampak pazi, da se ponesreči ne uležeš v posteljo k Lepi," mu je v smehu dejala Urška.

 

A Joca kljub temu ni dobil priložnosti, da bi se Urški neopazno pridružil v postelji, zato se je potešil kar v kopalnici, zatem pa je zaspal kot dojenček.

 

So Urški za škandale v Dvoru plačali?

Po vseh Urškinih podvigih v Dvoru so na dan prišle govorice, da naj bi ji producenti televizije Pink ponudili višji honorar, če bo v resničnostnem šovu Dvor skrbela za škandale in seksualno izzivanje drugih tekmovalcev.

 

Urška je pred vselitvijo v Dvor podpisala pogodbo, v kateri naj bi bilo med drugim zapisano, da mora seksualno izzivati moške tekmovalce. Eden izmed pogojev v pogodbi naj bi ji celo veleval, da mora sprejeti naklonjenost vsakega moškega in pristati na orgije z njimi, piše na spletni strani resničnostnega šova Dvor.

 

Vir blizu produkcije, ki ustvarja resničnosti šov, je še razkril, da Urška za to prejema višji honorar ter da se njena pogodba s Pinkom močno razlikuje od pogodb drugih  udeležencev v šovu.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

So se Urškini podvigi komaj začeli?

"Producenti so Urško v Dvor povabili z namenom. V Sloveniji je znana po tem, da vodi striptiz klub, da je seksualno precej odprta, poleg tega pa se je že slekla za moško revijo. Zato so ji v produkciji ponudili višji honorar, če bo v Dvoru skrbela za pestro seksualno dogajanje," je za srbski časopis Press izdal neimenovani vir.


"Pravi šov se bo šele začel, ko se bodo tekmovalci vselili v dvorec, kjer bo Urška kot kraljica ali služkinja izkoristila vsako priložnost, da se ponuja moškim. Vse skupaj bo še bolj vroče, ker bo nosila izzivalne kostume," je še dodal vir.

 

Čeprav Urškino vedenje govori vprid tem informacijam, pa so predstavniki televizije Pink govorice ostro zanikali. "V pogodbi ne obstajajo nikakršni pogoji, da mora Urška seksualno izzivati moške. To je popoln nesmisel," je povedala Tanja Vojtehovski.