Magazin > VIP
60 ogledov

Urški lahko sodi le bog

Urška Čepin Facebook
Urška Čepin je ob zmagi na sodišču na Facebooku objavila fotografijo tetovaže, ki ji "veliko pomeni".

"Only God Can Judge (Sodi lahko le Bog),“ se glasi zapis, ki ga nosi na hrbtu. Urška je razložila, da gre za starejšo tetovažo. "Objavim pa ga večkrat, ker mi veliko pomeni..tudi ob zmagah..tudi ob srečnih koncih kaksne zadeve..eno npr.sem dobila prav na ta dan,“ je svojim Facebook prijateljem razložila objavo fotografije.

Urška govori o zmagi na sodišču, ki je odločilo, da mora Bojan Požar plačati denarno kazen, ker je objavil posnetke, na katerih Urška nudi erotično masažo.

Čepinova je za naš medij sicer že pred časom poudarila, da naj ljudje ne verjamejo rumenim medijem. "Mene nihče nič ne vpraša, brez informacij z moje strani pišejo laži. /.../ Nekateri ljudje so igrali 'prijatelje' in ker jaz nisem delala, tako kot so želeli oni, so mi spet zabodli nož v hrbet in znova izkoristili moje ime,"

Komentarjev 4
  • koprcan86 00:53 13.oktober 2013.

    Si mislim, ma te novice o urški čepin in podobnih kvazislavnih lih da ne rečem kej drugega glede na to da sem primorec .. in kot se zna mi primorci radi preklinjamo .. nas motivirajo da bi se povlekli s ...prikaži več tako imenovane krize .. kajti sam ne vidim nobene rešitve. sami protesti ne pomagajo nič kajti večina folka je še vedno ob kozarcu piva v raznih kafičih .. že če hočemo vsi razen tistih pol miljona kronikov k pijejo cele dneve v kafičih da se rešimo te krize .. naredimo neki resnega .. kajti slabo kaže dragi moji .. TE NOVICE O URŠKI " ĆEPIN " IN PODOBNIM PAJACEM NE POMAGAJO NIČ !!!!! MENE PRAU BOLI KURAC KAR PIŠETE O NJIH ;)

  • sivka 17:05 12.oktober 2013.

    ženska, ki ji prija pozornost- čeprav negativna

  • bingbong 12:06 12.oktober 2013.

    Seveda se čuti užaljeno, ko pa jo je Rop oropal neomadeževanosti. Požar je le utrpel kolteralno škodo, ko je prostituciji rekel prostitucija in obelodanil kdo se s čim ukvarja. Miss Piggy in naše sodstvo sta si po razmišljanju pred-sej blizu. ...prikaži več Jaz se je ne bi dotaknil niti s palico. Ubogi otrok, ki to prbira o svoji mami. Oče pa naj drugič bolj prav izbira.