Magazin > VIP
34 ogledov

Urškino simpatijo izselili

Bo Urška zdržala do konca? (Foto: Aleš Romaniuk/Mediaspeed) Žurnal24 main
Urška Čepin je že drugič preživela nominacijo v srbskem resničnostnem šovu Dvor.

Gledalci so Urški Čepin, ki je bila skupaj z Vaneso, Ćemom in Danijelom ta teden nominirana, očitno naklonjeni, saj je dobrih 55 odstotkov ljudi iz 12 držav glasovalo, da "slovenska seks bomba" ostane v Dvoru. Ta je bila nad izidom zelo začudena.

Iz trenutno najbolj problematičnega srbskega resničnostnega šova, v katerem je pred kratkim prišlo tudi do pretepa, so gledalci izločili Vaneso in Ćema, prvega stanovalca Dvora, ki se je mečkal z Urško. V Dvoru je tako ostal Danijel Pavlović, polbrat evrovizijske zmagovalke Marije Šerifović, vselila pa se je pevka Vendi, ki so jo lahko gledalci spremljali tudi v srbski Farmi.

Z Urško bi posnel videspot
Mitar Mirić, ki je v Dvoru gostoval le štiri ure in v tem času spil veliko preveč alkohola, Urški Čepin slekel hlačke in se celo zapletel v pretep z enim od stanovalcev, je spregovoril za srbski Alo. Povedal je, da ni bil on tisti, ki ni mogel odvrniti pogleda od Urške.

„Sama je prišla k meni, nisem je prisilil. Tudi sedla je sama k meni, jaz pa sem se želel le pozabavati, zato sem ji slekel hlačke. Žal mi je le, ker je to morala gledati moja žena Suzana, ki je trenutno malce jezna name,“ je priznal pevec, ki pravi, da je Urški hotel le pojasniti, kako se bo s takšnim obnašanjem proslavila. „Ko pride iz Dvore, ji bom ponudil, da z menoj posname videospot za pesem Grešnik,“ zaključuje Mirić, ki meni, da bi bila to zanj in za Urško prava poteza.