Magazin > VIP
54 ogledov

Urško Čepin napadli zamaskirani moški

Urška Čepin Mediaspeed.net
Starleta Urška Čepin je doživela napad na enem od ljubljanskih bencinskih servisov.

Pred nekaj dnevi je Urška Čepin s svojo sestro praznovala svoj rojstni dan, praznovanje pa se je končalo zelo klavrno. V jutranjih urah so Čepinovo na enem od bencinskih servisov v prestolnici napadli zamaskirani moški, poroča revija Nova.

Kaj točno se je dogajalo, smo hoteli izvedeti od Čepinove, ki pa zaradi pomanjkanja časa ni mogla razkriti podrobnosti.

Kot piše revija, se je najprej ena od žensk spravila na njeno sestro in vanjo vrgla pico, nato pa nekoga poklicala po telefonu. Prišlo je več zamaskiranih moških, oblečenih v puloverje s kapucami, in se fizično spravilo na Urško. Očividec je za revijo povedal, da je bilo videti kot v filmu in da so jo napadali, dokler niso posredovali uslužbenci bencinskega servisa, ki so poklicali policijo.

Čepinova naj bi po napadu pristala v ljubljanskem kliničnem centru, kakšne poškodbe je utrpela, pa ni znano. Je pa za revijo povedala, da policija dogodek preiskuje in da sama ve le to, da se je ta incident zgodil zaradi zadev iz preteklosti.

Komentarjev 8
  • miro 17:21 27.januar 2014.

    V češpovem drevoredu je prišlo do neurja, pa so drvarji prišli ma pospravt veje.

  • dragec 15:02 27.januar 2014.

    Sirota,

  • LJ24 14:19 27.januar 2014.

    Mogoče je pa to bil tisti stric Maček finančni direktor, ki se je znašel na porno filmu s Čepinko. Pa se ji je sedaj hotel maščevati....