Magazin > VIP
36 ogledov

Urško užalil in zavrnil

1/5
Žurnal24 main
Urška Čepin je bila včeraj, za razliko od prejšnji dni, v Dvoru precej umirjena. Flirtala je le z enim, eden pa jo je grobo zavrnil.

"Urška Čepin se je odločila, da v rekordnem času ob pamet spravi vse moške v šovu. Medtem ko je bila v slovenskem Big Brotherju mirna in zadržana, ne razumemo, kaj se je zgodilo zdaj. Verjetno se Balkancem ne more upreti," piše na spletni strani resničnostnega šova Dvor.

 

Kot piše Blic, je Urškina mati izdala, da se Urške alkohol hitro prime, saj je vegetarijanka. Poleg tega je prepričana, da je njeno obnašanje del taktike.

 

Verjetno res. Kajti tudi včeraj si je Urška našla žrtev, ki jo je malce pretipala. V bistvu dve, a za dojke jo je tokrat pošteno zgrabila ženska, pevka Mika Kostić. Njo je zanimalo, kakšne so na otip silikonske prsi. Pevec Deni Boneštaj pa si je svojo glavo le za trenutek spočil med njenimi prijateljicami.

 

V Dvoru pa obstaja moški, ki Urškinemu šarmu še ni podlegel … in mu verjetno tudi ne bo. To je raper Đus, ki ga njeno vedenje spravlja ob živce. "Stran od mene, cipa. Pih, kako smrdiš. Dosti mi je tvojega pretiravanja," ji je zabrusil, nakar mu je Urška mirno odgovorila: "Dr***. Ti si ena zafrustrirana budala."