Magazin > VIP
20 ogledov

Usher bivšo ženo meče na cesto

Usher FameFlynet
Ameriški pevec Usher ima težave z nekdanjo ženo, ker ta še vedno živi pod njegovo streho in nima lastnega doma. A zvezdnik jo namerava kmalu vreči na cesto.

Tameka Foster, ki je bila z Usherjem poročena od leta 2007 do 2009, se te dni boji, da bo ostala brez strehe nad glavo. Trenutno namreč še vedno živi v pevčevi vili in na njegove stroške, a to se bo kmalu spremenilo. Usher ji je sporočil, da si mora poiskati lasten dom ali pa bo pristala na cesti. Tameka ima na voljo 60 dni. Tako je bilo določeno v ločitvenih papirjih: če se Usher odloči, da njegova bivša žena ne sme več živeti v njegovi hiši, ji mora to sporočiti 60 dni prej.

A Tameka, ki je bila nekoč zaposlena kot Usherjeva stilistka, vseeno upa, da bo nekdanji mož do nje prizanesljiv, saj z njo v hiši živijo tudi njuni otroci. V nasprotnem primeru ga prosi, naj njej in otrokom kupi novo hišo. In Usherjev odziv? "Ni šans," pravijo njegovi bližnji prijatelji. "Že tako ali tako ji je plačal preveč." Zato bosta šla na sodišče. Soočila se bosta konec tega meseca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.