Magazin > VIP
91 ogledov

Usher se je zjokal na sodišču

Usher Flynet
Ameriški glasbenik Usher, ki se te dni na sodišču bori za skrbništvo nad svojima dvema otrokoma, je po obtožbah, da je slab oče ter da mu je več do zabav kot otrok, planil v jok.

Usher se te dni ponovno nahaja na sodišču, kjer bije umazano bitko z nekdanjo soprogo Tameko Foster za skrbništvo nad njunima dvema otroka, štiriletnim Usherjem Raymondom V in triletnim Naviydom Elyjem. Njen odvetnik pevca med večurnim zaslišanjem prav gotovo ni varčeval. Da bi dokazal, da je slab oče, je med drugim kazal tudi fotografije z njegovih divjih zabav po Evropi februarja, poleg tega pa se je spotaknil tudi ob njegovo domnevno uporabo drog. Glasbenik je sicer v preteklosti priznal, da je kadil marihuano, vendar po njegovih besedah nikoli vpričo otrok, kot je trdila Tameka, je pa okleval pri odgovoru, ali so ga otroci kdaj videli pod vplivom drog.

Le malo pred tem je sicer pevec sodišču razkril, da naj bi njegova bivša popolnoma znorela, ko ji je želel predstaviti svoje dekle, Grace Miguel. "Zbrcala te bom. Prasi**, izstopi iz avta. Kako si drzneš pripeljati to žensko v mojo hišo," naj bi kričala in pri tem pljuvala na pevčevo prijateljico.

Nekdanja zakonca sta se po skoraj dveh letih zakona ločila leta 2009, Tameka pa je zatem vložila zahtevek, da se pevcu odvzame pravica do skupnega skrbništva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.