Magazin > VIP
27 ogledov

Usher si želi harem žensk

Zvezdnik Usher (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pevec Usher, ki se je nedavno razšel s Tameko Foster, je razkril, da si želi imeti svoj harem žensk, podobno kot ga ima Hugh Hefner.

Usher je priznal, da bi svoj dom rad napolnil s samimi ženskami, kot v Playboyevem dvorcu. "Glede na to, da je moj zakon propadel, si ne želim še ene poroke. Mislim, da Hefnerju ni ravno težko živeti s toliko ženskami," je razložil zvezdnik.

 

32-letni glasbenik o haremu žensk razmišlja predvsem zaradi propadlega zakona s Tameko Foster. Odkar sta se razšla, Usher namreč ne verjame več v zakon. "Ko se nisva več razumela, sem začel razmišljati, ali je ta oseba sploh prava zame. Trenutno preživljam pravi pekel, saj ima že vsak svoje mnenje o najini ločitvi."

 

Pevec je še dodal, da noče biti več nesrečen, zato stalno išče načine, da ne bi razmišljal o svoji žalosti. In hiša, polna žensk, je očitno prava terapija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.