Magazin > VIP
0 ogledov

Usherja napadla razjarjena ženska

Zvezdnik Usher (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Znanemu glasbeniku ni prav nič pomagala slava, ko se je moral zaradi napačnega parkiranja na mestu rezerviranem za invalide soočiti z jezno neznanko.

Usher se je pred nedavnim mudil v Atlanti, kjer je svoj avto parkiral na mestu rezerviranem za invalide. To pa je zmotilo neznano žensko, ki je najprej zahtevala, da umakne vozilo, ko pa tega ni želel storiti, se je popolnoma razburila.

Najprej mu je avto z odprtim oknom na voznikovi strani polila s spenjenim pivom, kar naj bi ji po pričanju prič r'n'b zvezdnik vrnil tako, da jo je polil nazaj s plastenko vode. Ko pa je brcnila v njegov avto, se je Usher soočil z njo zunaj avta. Ženska je kričala in mlatila z rokami, v nekem trenutku pa mu je tudi zakričala: "Ne spadaš sem!“

Sčasoma so žensko odvlekli stran, kmalu zatem pa se je odpeljal tudi Usher. Njun prepir so zabeležile tudi kamere, posnetek incidenta pa si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.