Magazin > VIP
19 ogledov

Usherjev sin možgansko mrtev

Kyle Glover Usher
1/2
FameFlynet
Enajstletni pastorek pevca Usherja je včeraj doživel hudo nesrečo. Zdravniki pravijo, da je možgansko mrtev.

Včeraj je bil Kyle Glover, sin Usherjeve nekdanje žene Tameke Foster, udeležen v hudi nesreči z vodnim skuterjem. Enajstletnega Kyla so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer pa še vedno ni pokazal znakov življenja, poroča ameriški spletni portal TMZ. Zdravniki so sporočili, da je možgansko mrtev ter da se s starši za zdaj še odločajo, koliko časa naj ga pri življenju ohranjajo s pomočjo aparatov. "Slabo mu kaže," je za RadarOnline.com povedala Tameka.

Usher, ki sicer ni v dobrih odnosih z nekdanjo ženo, je nemudoma prispel v bolnišnico, kjer upa na najboljše za svojega posvojenega sina. S Tameko imata skupaj sicer dva otroka, a je zvezdnik po ločitvi ostal v dobrih odnosih z njenimi tremi otroci iz prejšnjega zakona. Obljubil ji je, da ji bo pri vzgoji pomagal, kolikor se le da.

TMZ poroča, da je do nesreče prišlo, ko se je Kylie na vodi vozil na napihljivem obroču, ko ga je v glavo nenadoma zadel mimoidoči vodni skuter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.