Magazin > VIP
12 ogledov

Usherju grozi izguba skrbništva

Usher Flynet
Pevčeva nekdanja žena na sodišču zahteva razveljavitev skupnega skrbništva nad njunima sinovoma.

Usherjeva bivša soproga želi priljubljenemu pevcu preprečiti stike z njunima dvema otrokoma. Tako je na sodišče vložila tožbo, v kateri zahteva razveljavitev skupnega skrbništva nad štiriletnim Usherjem V. in triletnim Navidyom. V tej navaja, da je njen nekdanji soprog večkrat ni vprašal za dovoljenje, ali sme dečka peljati izven zvezne države Georgia, v kateri živijo, ter da je brez njenega dovoljenja zaposlil varuško. Poleg tega mu Tameka Foster, po poklicu frizerka, zameri, da ji je kljub obljubi, da je ne bo, ukinil kreditno kartico, obenem pa naj bi ji Usher skupno dolgoval še 39 tisoč dolarjev oziroma 28.700 evrov preživnine in za varstvo. Od sodišča tudi zahteva, da se mu odredi večja preživnina za sinova.

Usher in Tameka sta se zaobljubila avgusta 2007, manj kot dve leti kasneje pa je glasbenik vložil zahtevek za ločitev, v katerem je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.