Magazin > VIP
77 ogledov

Usodne ljubezni naših bralk

ptički Shutterstock
Ker se ravno danes ptički ženijo, naj vam ta zaljubljeni dan polepšajo še bolj zaljubljene zgodbe … Trije pari so nam zaupali svoje skoraj filmske začetke.

Ljubezen z oglasne deske

Helena in Davor | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Nikoli ne bom pozabila usodnega občutka, ko sem ga zagledala na železniški postaji. Nekaj me je vleklo k njemu in prisedla sem v isti kupe, na edini prazen prostor. Ko sem zbrala dovolj poguma, sem ga na hodniku ogovorila z besedami: 'Vem, da je noro, ampak preden greš, bi rada izvedela, kako ti je ime.' Stopil je z vlaka, jaz pa sem vedela le njegovo ime in naziv fakultete, na kateri je študiral. Ker me še nikoli noben moški ni tako iztiril kot on, sem na oglasno desko na njegovi fakulteti obesila listek: Bila sem tukaj. Pokliči me. Telefonska. Helena z vlaka. In tako se je začela najina ljubezenska zgodba," je povedala Helena, ki je s svojim usodnim izbrancem skupaj že dobrih 16 let: "Zlagala bi se, če bi rekla, da sva živela srečno do konca svojih dni. Toda vse krize, tako majhne kot velike, so naju še globlje povezale, predvsem pa prisilile k osebnostni rasti. Ko sva dobila hčerko, je najin odnos stopil na novo raven, saj te starševstvo ali razdruži ali dodatno poveže. Naju je najina princeska povezala na način, ki ga lahko opišem le z besedami: zdaj ljubezen teče v troje. In kar je najpomembnejše za naju z možem – veselim se življenja z njim, saj med nama še vedno teče kemija, saj se še vedno skregava in pobotava, saj si imava še vedno veliko povedati. Kako biti odličen partner, pa se bova učila do smrti, tako kot se bova do smrti vedno znova spoznavala in prilagajala."

Obiskal jo je in ostal

Katarina in Ragz | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Prav tako lepo ljubezensko zgodbo ima 24-letna Katarina, ki se je po diplomi odpravila v Maroko in tam spoznala Angleža Ragza. "Spoznala sva se na plaži, kjer sem odvrgla obleke in odšla deskat na valovih, on pa za mano. Ker sem imela takrat fanta, se v kaj več nisva zapletla. Pozneje pa sem ga našla na Facebooku, kjer sva se počasi začela pogovarjati in si postajala vse bolj všeč, dokler me ni povabil k sebi v Anglijo. Skupaj sva preživela noro lep teden, a sem se morala vrniti v Maroko. Po sanjskem tednu sva cele dneve visela na družabnih omrežjih in se pogrešala. Čez dva tedna, za novo leto, pa mi je zazvonil telefon. Bil je Ragz, ki mi je sporočil, da me čaka v bližnjem baru. Prišel je za menoj v Maroko in ostal. Na srečo so mu ponudili službo v kampu, kjer delam tudi jaz, zato za zdaj ostajava tukaj. Skupaj tudi živiva in uživava vsak dan posebej," nam je zaupala Katarina.

Trnovi začetki

Tanja Ribič, Đuro Branko Đurič | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Legendarni stavek, ki ga je Branko Đurič - Đuro pred skoraj 20 leti izrekel igralki Tanji Ribič, je bil: "Videti si kot moja druga žena." Bil je usoden za zaljubljenca, med katerima se iskri še danes. Tanja je Đura takrat vprašala: "In kolikokrat si bil poročen?" On pa ji je odgovoril: "Enkrat." Tanja pravi, da je bila za Đura to ljubezen na prvi pogled, zanjo na četrti, kljub temu pa njuni začetki niso bili najbolj rožnati: "Ljubezen sva si izpovedala 1. 3. 1993, ko ni bilo še nikakršnih možnosti, da bi bila par. Sledili sta dve leti težke agonije, da so se stvari postavile na svoja mesta." O njuni zvezi danes pa igralka dodaja: "Ta romantika se ohranja kar sama, ker sva se pač našla prava dva. Naju romantika vodi, midva je ne ustvarjava. Normalno pa je, da se tudi skregava."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.