Magazin > VIP
8 ogledov

Usodni da za dva zvezdnika

Carey Mulligan, Marcus Mumford Flynet/EPA
Ta konec tedna sta pred oltar stopila pevec Neil Diamond, ki se je poročil s svojo menedžerko, in igralka Carey Mulligan.

Tudi ta konec tedna so odmevali zvezdniški poročni zvonovi. V angleškem Somersetu sta pred zvezdniškimi gosti, kot so Sienna Miller, Jake Gyllenhaal in Colin Firth, usodni da dahnila igralka Carey Mulligan in pevec skupine Mumford & Sons, Marcus Mumford. Par se sicer pozna že od otroških dni, lansko leto pa je postalo jasno, da sta zvezdnika več kot le prijatelja iz peskovnika.

Neil Diamond | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Svoje dolgoletno prijateljstvo z menedžerko Katie McNeil je s poroko okronal tudi legendarni pevec uspešnice Cherry, Cherry Neil Diamond (na fotografiji). Za 71-letnega pevca je to že tretji zakon, za McNeilovo pa prvi. Par se je zaročil septembra, Diamond je takrat veselo novico sporočil kar preko Twitterja: "Imam dobre novice iz sončnega Los Angelesa in vi ste prvi, ki jih boste izvedeli. S Katie sva se pravkar zaročila ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.