Magazin > VIP
1 ogledov

Usodno je bilo smrtonosno 'mleko'

Jackson naj ne bi zlorabil takrat 13-letnega Jordana. Žurnal24 main
Preiskovalci so ugotovili, da je bil za smrt pevca Michaela Jacksona usoden propofol, ki ga je Michael imenoval kar mleko.

V nalogu za preiskavo stanovanja so opisane zadnje ure pevčevega življenja in dejanja njegovega zdravnika Conrada Murrayja. Policija je ugotovila, da je za smrt Michaela Jacksona kriva mešanica zdravil proti nespečnosti. Smrt pa so razglasili za uboj.

Losangeleški policiji je Conrad Murray že pred časom priznal, da je kralju popa zaradi težav z nespečnostjo šest tednov predpisoval propofol. Zdaj je policija potrdila, da je imel pevec ob smrti v telesu smrtonosen odmerek tega zdravila. Oblasti bodo najverjetneje v kratkem vložile kazensko ovadbo zaradi umora ali uboja proti zvezdnikovemu osebnemu zdravniku Conradu Murrayju, ki pa še vedno trdi, da Jacksonu ni dal ničesar, kar bi ga lahko ubilo. Murrayjev odvetnik Ed Chernoff je večino namigovanj na obtožbe, ki bodo verjetno doletele njegovo stranko, označil za "teorije policije".

Michael Jackson je po poročanju portala Justnews v žilo vsak večer dobival 25 miligramov usodnega zdravila. Imenoval pa ga je kar mleko, je zapisano v poročilu preiskovalcev. Za "mleko" je Jackson prosil tudi 25. junija in deset minut za tem, ko je dobil odmerek, umrl. Še pred tem je Murray Jacksonu dajal tudi druga pomirjevala, ki pa mu niso pomagala zaspati.

V poročilu je zapisano tudi, da je bil med prvimi ljudmi, ki jih je Murray po pevčevi smrti poklical, Jacksonov 12-letni sin Prince Michael.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.