Magazin > VIP
65 ogledov

Uspela priti na naslovnico Vogua

Kim Kardashian in Kanye West Profimedias
Od kar ste Kimye potrdila svojo vezo, se pojavljajo govorice, da naj bi Kanye svojo dobro prijateljico in urednico legendarne modne revije Vogue na kolenih prosil, naj njegovo zaročenko spravi na naslovnico.

In končno se je zgodilo. Kim Kardashian in Kanye West sta se znašla na aprilski naslovnici modne biblije – revije Vogue. Par, ki se bo poročil maja, je ovekovečila slavna fotografinja Annie Leibovitz, naslovnica pa ni prav nič kričeča. Kim nosi le enostavno belo obleko, ki spominja na poročno, ter diamantni zaročni prstan, Kanye pa je oblečen v črno. "Uresničile so se mi sanje. Revija Vogue, hvala za to naslovnico! O, moj bog, komaj diham," je svoje navdušenje na Twitterju že izrazila Kim. Kako je potekalo fotografiranje, kjer je sodelovala tudi njuna hčerka North West, si lahko pogledate na tej povezavi.

Na to potezo Vogua in glavne urednice Anne Wintour se je že usul plaz kritik, Anne pa je zanikala, da bi jo v objavo prisilil Kanye: "Eden od užitkov urednikovanja Vogua, ki leži v dolgi tradicije te revije, je vključevanje tistih, ki v določenem trenutku oblikujejo kulturo. Naj dodam, da je bila to povsem naša ideja, čeprav ste lahko brali, da me je Kanye rotil, naj njegovo zaročenko objavim na naslovnici Vogua. Nič od tega ne drži." Ob Annino odločitev pa so se spotaknili tudi nekateri zvezdniki. "No … očitno bom odpovedala svojo naročnino na Vogue. Kdo je z mano," je na Twitterju zapisala igralka Sarah Michelle Gellar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.