Magazin > VIP
25 ogledov

Uspešnejši je kot slikar

Sylvester Stallone (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Sylvester Stallone se s slikarstvom ukvarja že več kot 30 let. Nedavno pa je njegovo sliko kupila galerija za 33 tisoč evrov.

Akcijski igralec Sylvester Stallone je na področju likovne umetnosti veliko uspešnejši kot v svetu filma. Seveda, če sodimo po njegovih zadnjih kupčijah. Eno izmed slikarskih del je namreč prodal za 33 tisoč evrov.

V eni izmed galerij v Miamiju so njegova dela predstavili na obsežni razstavi. Glede na to, da se Stallone s slikanjem ukvarja že nekaj desetletij, zagotovo ni šlo za majhno zbirko.

Razstave se je udeležil tud Steve Wynn, casino mogotec iz Las Vegasa, in kupil abstraktno sliko, za katero je odštel 26 tisoč evrov. Stallonov avtoportret iz leta 1970 so prodali za 30 tisoč evrov.

Sicer pa Rambo ni edini zvezdnik, ki je znan po uspešnem nanašanju barve na platno. V to kategorijo spadajo še kitarist Ronnie Wood, glasbenik Tony Bennett in Paul McCartney ter igralca Viggo Mortensen in Jane Seymour.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.