Magazin > VIP
1 ogledov

"Utihni že enkrat"

Žurnal24 main
Zvezdnik nadaljevanke CSI: Miami Eddie Cibrian je ženi zagrozil, naj utihne o njegovih skokih čez plot.

Nekdanja soproga Eddieja Cibriana Brandi Glanville naj bi medije neprestano obveščala o igralčevih spodrsljajih in jim na pladnju ponujala podrobnosti o njegovem zasebnem življenju. Brandi naj bi začela ponovno pogrevati igralčeve skoke čez plot, ki so jima uničile zakon. Eddie je namreč lani ženo prevaral s pevko LeAnn Rimes, Brandi pa še vedno zatrjuje, da se "njene rane nikoli ne bodo zacelile".

Eddie je nekdanjo ženo prek medijev pozval, naj nadaljuje s svojim življenjem in ga pusti pri miru. "Želim si, da bi se vse skupaj končalo zavoljo najinih otrok," je povedal igralec, ki je zaradi pojavljanja v medijih besen na nekdanjo ženo.

"Kot sem že povedal, so moji otroci moja največja prioriteta. Ne morem spremeniti preteklosti in želo mi je žal, da sem prizadel ljudi, ki so mi pomenili največ," je povedal Eddie. Oglasila se je tudi LeAnn, ki pravi, da jo najbolj motijo govorice ljudi, da sta z Eddiejem uničevalca družin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.