Magazin > VIP
158 ogledov

Utrinki s poroke Jerneja Damjana

taya, jernej damjan, poroka,
1/4
Sašo Domijan
Smučarski skakalec Jernej Damjan je predpreteklo soboto skočil v zakonski jarem z lepo pevko Tayo, ki smo jo ob tem povprašali o poroki, poročni noči, medenih tednih in načrtih za otroka.

Kakšni so občutki po poroki?
Večina ljudi sicer trdi, da je po poroki enako kot prej, midva pa sva se zavestno odločila, da nama bo poroka nekaj spremenila, ne samo statusa in mojega priimka. Ponosna sva na to, da sva postala mož in žena. Trudiva se, da bi si naredila vsak trenutek še lepši. Zaradi najinih obveznosti sva sicer res zelo malo skupaj, vendar zato morda še bolj ceniva te trenutke.

Je vajin poročni dan upravičil vaša pričakovanja?
Vse, kar sva si želela, je bilo lepo vreme. In je bilo. Ne samo, da je najin poročni dan upravičil najina pričakovanja, bilo je prelepo, bolj, kot sem mislila, da je lahko. Bilo je spontano in simpatično.

Pa je šlo vse, kot sta si zamislila, ali je mogoče kaj ušlo izpod nadzora?
Nekaj zadev nama ni uspelo izpeljati, vendar niso bile nujne. Na dan poroke sva bila zelo sproščena in nisva niti predvidela, kdaj bi morala biti na Golf Arboretumu, kjer sem bila dogovorjena s prijateljico Dalio Divovič za ličenje, tako da se je vse odvijalo v zadnji uri in pol. Poročno obleko sem oblekla šele slabih pet minut pred poroko, a sem si pozabila nadeti podvezico.

Kako sta preživela poročno noč?
Bila sva kar precej utrujena. Najprej sva se eno uro ukvarjala z oblekami, rižem, ki ga je bilo vsepovsod, pa s sponkami v mojih laseh in podobno. Potem sva šla pa spat (smeh).

Se bosta odpravila tudi na medene tedne?
Imela sva krajši poročni oddih na slovenski obali, na poročno potovanje pa se bova odpravila kvečjemu po zimski skakalni sezoni. Letos sva bila že na predporočnem potovanju na Tajskem in ker sva bila oba zelo navdušena nad njo, bo poročno potovanje morda zelo podobna destinacija.

Ste imeli pred poroko tudi dekliščino?
Jernej je imel fantovščino, moja dekliščina pa je padla v vodo. Glavna organizatorka je v zadnjem trenutku zbolela in res si nisem želela dekliščine brez nje; ali pa da bi šla z nami, pa bi potem vsa dekleta zbolela za poroko. Ampak mi to ni predstavljalo težave, saj sem bila vesela, da so bila dekleta potem moje družice. Zaradi njih je bila poroka še bolj simpatična, fotografiranje pa res zabavno. Povsod jih je bilo polno (smeh).

Imata kmalu v načrtih tudi otroka?
Sva v fazi, ko lahko rečeva, da bova vesela, če oziroma ko se zgodi, vendar si želiva biti vsaj nekaj časa še sama in uživati v svežem zakonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.