Magazin > VIP
50 ogledov

Utrinki z zvezdniške poroke leta

liberty ross
1/8
Profimedias
V nedeljo sta si večno zvestobo obljubila producent Jimmy Iovine in manekenka Liberty Ross.

Slovesnost, ki so jo mnogi označili za zvezdniško poroko leta, je potekala v Malibuju v bližini njunega doma. Ženin in nevesta, ki je nosila obleko iz satena, sta na svatbo povabila 300 ljudi, le 50 oseb pa je bilo na plaži, kjer sta si obljubila večno zvestobo. Tam se je zgodil tudi neljubi dogodek. Na nebu se je sprva zapisal napačen napis – namesto L kot Liberty se je pojavila črka M. Golobčkoma pa napaka ni pokvarila dneva.

Zabava, na kateri je večina gostov nosila rdečo barvo, je potekala v vili bogataša Davida Geffena. Med drugim so prišli Gwen Stefani, Eminem, will.i.am, Brian Grazer, Sir Paul McCartney, Scooter Braun, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Swizz Beatz,  Pharrell Williams, Tom Hanks, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi in Lady Gaga.

Liberty je v novo zvezo pripeljala dva otroka iz zakona z režiserjem Rupertom Sandersom. Od njega se je ločila, ko jo je prevaral s Kristen Setwart. Ivoine pa ima štiri otroke. Njihova mama je Vicky McCarty.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:18 16.februar 2016.

    Jz sm tud najprej mislu da je to pač napaka pri risanju treh src ampak ja res bi bil lahko J

  • Žirafa 20:21 16.februar 2016.

    Meni se pa zdi, da imajo prav, ker je pred srcem nekaj, kar bi lahko bil J, torej J (srček) L. In v naslednji sliki je že popravljeno.

  • marabunta 10:28 16.februar 2016.

    tisto ni noben M, ampak je bil namen narisat srce na nebu, kar se kasneje vidi....ne pišite traparij