Magazin > VIP
181 ogledov

Užival v luksuznem smučarskem središču

Jernej Tozon
1/6
Osebni arhiv
Jernej Tozon, ki se je prvič po petih letih podal na smuči, je to storil v slogu.

Jernej Tozon, ki se je zaradi poškodbe kolena zadnjih pet let bal stopiti na smuči, se je v letošnji še kar trajajoči zimski sezoni le opogumil. Med velikonočnimi prazniki je vijugal po snežnih strminah luksuznega švicarskega smučarskega središča Zermatt Matterhorn, kamor ga je povabil prijatelj Aleš Bartol, vodja Mambo Kingsov.

"Ni mi žal, da sem šel po petih letih končno na smuči, v vseh štirih dneh pa sem padel le enkrat (smeh). Pridno smo kurili kalorije, saj smo vedeli, da bomo ob vsej tej šunki in jajčkih hitro nadoknadili," Jernej pa je med snežnimi užitki užival celo v luksuzni VIP-gondoli: "To je kot rojstnodnevno presenečenje Alešu pripravila njegova žena, v zasebni VIP-gondoli pa smo ob glasbi srkali penino."

Smučarskih užitkov ima Čuk tako za letos dovolj, v vseh sezonah pa ostaja zvest kajaku, s katerim odmisli vsakodnevne skrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.