Magazin > VIP
97244 ogledov

V 36. letu umrla hči legendarnega nogometaša

sveča pogreb grob Profimedia
Tragično. Imela je le 36 let.

V 36. letu starosti je umrla hči legendarnega srbskega nogometaša in kasneje trenerja, Dragana Okuke, Žana Okuka. Družina se je od nje poslovila s čustvenim sporočilom, ki so ga objavili na osmrtnici.

“Draga naša Žanki, prehitro si zapustila družinsko gnezdo in šla v daljne zvezde. Tvoja svetloba, prijaznost in sijaj nas bodo spremljali do konca življenja. Od spominov ne bomo živeli, saj si tu z nami za vedno,” so zapisali ob napovedi, da bo pogreb na pokopališču Orlovača, enem največjih pokopališč v Beogradu.

Žana Okuka | Avtor: Jutarnji list Jutarnji list

Od Žane se je z žalostnim sporočilom poslovil tudi njen fant. “Žaki, naj bo tvoja pot z angeli razsvetljena in naj ti prinese večni mir. Tvoj Jakša,” se je glasil njegov zadnji pozdrav. Žana se je dolgo borila s težko boleznijo, družina pa ji je stala ob strani do zadnjega. 

Dragan Okuka je nekdanji legendarni jugoslovanski nogometaš. Kasneje je delal kot trener, zadnji klub, ki ga je vodil, pa je bila Vojvodina, piše Jutarnji list.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 14:19 15.marec 2024.

    to je res nujna novica za žurnal. gdč. (naj ji bo lahka zemlja) pa je zgledala precej umetno in podvržena lepotnim idealom Balkana.