Magazin > VIP
33 ogledov

V Ameriki hud boj za srce Slovenca

Ben Flajnik Facebook
V resničnostnem šovu The Bachelor, ki se je začel v ponedeljek, se bodo dekleta potegovala za srce Bena Flajnika, že v prvi oddaji pa sta dve poskrbeli za pravo dramo.

V ponedeljek se je začel ameriški romantični resničnostni šov The Bachelor, v katerem ima glavno vlogo vinar s slovenskimi koreninami Benjamin Flajnik. Šov pa je že v prvi oddaji poskrbel za prve hude besede med dvema tekmovalkama – blogerko Jenno in zobozdravstveno svetovalko Monico.

Najprej se je Jenna obregnila ob Monicino razkritje, da še ni vneta za Bena, ker ga komajda pozna, češ da Monica ni v oddaji zaradi pravih razlogov in bi morala domov, kar pa je Monico tako razjezilo, da je zagrozila: "Težava bo, če bo Jenni uspelo nocoj. Če bo kasneje prišla do mene, ji bom razbila prekl** nos." Jenna se je zatem v joku zaklenila v kopalnico. "Ljudje tukaj so grozni, zlobni."

Skupno je Ben podaril 18 vrtnic ter tako izbral nadaljnje tekmovalke, ki se bodo borile za njegovo srce. Poleg Jenne in Monice je izbral tudi manekenko iz Santa Monice Courtney, ki je sicer priznala: "Zdi se mi, da mi ni treba skrbeti za ostala dekleta tukaj. Boljša sem od njih," ter Britney, ki se je poskušala prikupiti Benu s pomočjo babice, ki se je pretvarjala, da je tekmovaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.