Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

V Ameriki izšel Žanin prvi film

Žana Salobir
1/8
Facebook
Kot kaže, naši pevki Žani Povše vse bolj uspeva čez lužo. Pred nekaj dnevi je izšla grozljivka, v kateri igra medicinsko sestro.

Potem ko se je pred dvema letoma začelo pisati, da je Žana čez lužo začela graditi filmsko kariero, marsikdo ni verjel, da ji bo to uspelo. Najprej se je govorilo o njenem sodelovanju s producentom Raulom Julia-Levyjem, a je vse skupaj padlo v vodo. Vse odtlej smo Žano zaman iskali na seznamu igralcev na spletni strani IMDb.com, zdaj pa ji je končno uspelo. Lani je posnela tri filme; eden je v Ameriki izšel pretekli teden na DVD. Gre za grozljivko 616: Paranormal Incident, v kateri Žana igra medicinsko sestro, ki je naprej živa, nato pa kot zombi ubije glavnega igralca. Njena vloga je zabeležna na IMDb, kjer ima tudi svoj profil: Zana Salobir.

Kariera čez lužo, družina tukaj

To pa je zaenkrat tudi vse, kar nam je uspelo izvedeti o Žanini karieri čez lužo, saj podrobnejših izjav ne sme dajati. "Trenutno o tem ne smem govoriti, saj sem pred kratkim dobila novega menedžerja. Po njegovem nasvetu sem raje tiho, imam pa že nekaj projektov v igri, a se zaenkrat še odločamo, katere bomo sprejeli."

In čeprav se je njena kariera začela vzpenjati, Žana ne razmišlja o trajni selitvi čez lužo. "Odločili smo se, da z družino ostanemo v Sloveniji, ker je za najino hčerko bolje, da živi in se šola tukaj. Jaz pa bom potovala sem in tja, kakor bodo zahtevali projekti, tudi v druge države, ne samo v Ameriko, tako da mi je v bistvu vseeno, kje živimo." Z možem Danijem sta se že dogovorila, da bo on skrbel za dom in družino, medtem ko bo ona potovala in gradila filmsko kariero.

Še pevka in učiteljica

Sicer pa Žana v Sloveniji trenutno spet snema pesmi in tudi v času bivanja v Ameriki je posnela eno skladbo. "Že prej sem imela v načrtu, da ko se vrnem iz Amerike, začnem spet delati na svoji glasbi. Glasba mi še vedno veliko pomeni, saj sem začela z njo. Trenutno sodelujem z nekim odličnim glasbenikom, ki ga še ne smem razkriti."

Vmes pa se je začela ukvarjati tudi s svetovanjem prijateljicam in znankam o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja. Na njihovo željo jim sestavlja jedilnike, saj so prav vse navdušene nad tem, kako hitro ji je po rojstvu hčerke uspelo pridobiti staro postavo. Še vedno se posveča tudi borilnim veščinam, kmalu pa si želi opraviti tečaj karateja, da bi bila učiteljica karateja za otroke in ženske. Ambiciozna ženska, ni kaj!

Komentarjev 12
  • sash77 23:13 20.februar 2013.

    imdb ocena je 2,4 kar pomeni da ga ne bom gledal, ampak Žani pa vseeno čestitke in pa naj vztraja, mogoče pa bo dobila kdaj kakšno boljšo vlogo

  • sweetdogs 14:12 20.februar 2013.

    to je njen doseg. "sexy nurse". sej luškana je ampak takšnih je tam žnj... za neke resne in bolj sufisticirane vloge pa nima intelekta in karakterja... ampak dobro, lahko se bo pohvalila med svojimi znanci, da je zaigrala v 'hollywood' ...prikaži več filmu, kar je bil verjetno tudi cilj...Dejan Dolinar jaz sem kot Slovenec ponosen naprimer na Željka Ivaneka (če že govorimo o hollywoodu), žal pa ne morem bit na Žano, ki je igrala sexy nurse #3 za 2 minuti v nekem petorazrednem filmu, ki zelo meji na softporn...

  • Jaka Marinšek 13:47 20.februar 2013.

    ahm ... ne bo.