Magazin > VIP
67 ogledov

V Avstralijo z bivšim možem Helene Blagne

Manca Špik Facebook
Manca Špik se v začetku prihodnjega leta odpravlja na turnejo v Avstralijo.

Mitja Zaman je po ločitvi od glasbene dive Helene Blagne k sodelovanju povabil novo blondinko z angelskim glasom, koncertno turnejo v Avstraliji bo drugo leto namreč organiziral v sodelovanju z Manco Špik. To pa je tudi veliki projekt, ki ga je Manca omenjala že poleti, a o njem takrat še ni mogla govoriti. "K sodelovanju me je povabil Mitja, ki ima že veliko izkušenj s to turnejo. Z veseljem sem privolila, saj sem že od nekdaj sanjala o tem, poleg tega pri nas januarja in februarja ni toliko nastopov, tako da se je vse skupaj odlično poklopilo. Slovenci veliko nastopajo za Avstralce, jaz sem le ena izmed številnih," je zaupala Manca in izdala, da se ji šesttedenska avstralska turneja zelo izplača tudi s finančne plati.

Mitja pa ni edini Helenin moški, s katerim bo Manca odpotovala v Avstralijo, pridružil se jim bo namreč tudi Helenin brat Hajni Blagne, Mančin bivši fant in poslovni partner Primož ter humorist Klemen Košir. Vesela druščina si bo po trdem delu privoščila še teden dopustna na rajskem Baliju.

Komentarjev 3
  • ac-dc 18:14 20.oktober 2013.

    Whatever. Oba sta glih.Lahko si ju neseš domov namesto fikusa in kaktusov.

  • Scott 11:21 18.oktober 2013.

    V kratkem bi morala biti otvoritev te lukšićeve klinike, a ta ni v Avstraliji, pač pa kar v Sloveniji, v Mozirju.

  • ac-dc 15:51 17.oktober 2013.

    A gredo na otvoritev Janezove klinike? Kdo bi jih sicer v Avstraliji želel gledati in poslušati? Morda kak aborigin ob spremljavi zavijanja divjih psov.