Magazin > VIP
32 ogledov

V BB hišo prihaja finski žrebec

(Foto: Katja Kodba / mediaspeed.net) Žurnal24 main
Iz hiše Big Brother se je izselila Sandra, ki pa ne odhaja domov. V oddaji prihaja do zapletov, ki bodo kri po žilam pognali predvsem nežnejšemu spolu v hiši.

Glas Big Brotherja je stanovalce presenetil z novico, da mora Sandra nemudoma v kovčke pospraviti svoje stvari in zapustiti hišo. "Sandra, od tega trenutka dalje imaš 15 minut za izselitev!" je rekel Big Brother, objokana Sandra pa se je lotila pakiranja.

Sandra pa ne odhaja domov, temveč severno od naše dežele, saj se bo vselila v finski Big Brother. To naj bi se zgodilo v nedeljo, do takrat pa bo Sandra izolirana in na potovanju, je povedala Katja Kovačič, predstavnica za odnose z javnostmi na Pop TV.  

Da bo dogajanje v hiši razburljivejše, kot je bilo do sedaj, bo zagotovo poskrbel postavni skandinavski „žrebec“ 27-letni Nikko, ki zagotovo ne bo pustil ravnodušnih ženskih stanovalk. Ta naj bi se v slovensko Big Brother hišo vselil že v soboto.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kdo je Nikko Netti?
Svetlolasi Niko je eden od najpopularnejših prebivalcev finskega Big Brotherja, ki se navdušuje predvsem nad plesom. 27-letnik ne skriva svoje ljubezni do žensk, na spletni strani finskega Big Brotherja pa sebe opisuje kot potrpežljivega in spontanega. Njegova najslabša lastnost je menda to, da je vedno pozen, do sebe pa je zelo kritičen.

Njegova želja je, da bi postal uspešen in bogat, na samotni otok pa bi s seboj vzel svoje dekle, pijačo in hrano. Njegov vzornik je raper Lil Wayne, še posebej pa spoštuje svoja starša. Niko pravi, da bo v Big Brotherju ostal zvest svojemu dekletu in se ne bo zapletal z drugimi ženskami.

Leta 2007 se je Niko prvič preizkusil v finskem Big Brotherju, prišel je blizu zmagi, a končal na tretjem mestu. To pa zanj ni bilo dovolj. V letošnjem letu se je vrnil v izolacijo, tokrat po zmago. Obkrožen z 'Big Brother devičniki', je kot edini v izbrani druščini, ki je že drugič vstopa v hišo, dobil ime - All Star igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.