Magazin > VIP
27 ogledov

V bitki za skrbništvo ji pomaga Hayekova

Halle Berry, Nahla Aubry FameFlynet Pictures
Halle Berry se je v težki skrbniški bitki po pomoč obrnila k zvezdniški prijateljici Salmi Hayek.

Francois-Henri Pinault Salma Hayek | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Halle Berry je kot adut v bitki za skrbništvo uporabila svojo seksi igralsko prijateljico Salmo Hayek (na fotografiji z družino), ki bo sodnike poskušala prepričati, da se Halle s svojo hčerko Nahlo lahko preseli v Francijo. Hayekova je odvetnikom že podala svojo izjavo, v kateri je povedala, da je Francija veliko bolj varen kraj za zvezdnike, saj tam za paparace veljajo veliko strožji zakoni kot v Ameriki. Odkar se je Salma poročila s francoskim milijonarjem Françoisom-Henrijem Pinaultom in živi v Franciji, se jima s hčerko Valentino namreč ni treba več spopadati z agresivnim vedenjem paparacev.

Halle želi s hčerko in zaročencem Olivierjem Martinezom čez lužo pobegniti ravno zaradi nadležnih paparacev, ki njej in njeni družini sledijo na vsakem koraku. Izognila se jim ni niti, ko sta si s Salmo privoščili kosilo in klepet v eni izmed hollywoodskih restavracij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.