Magazin > VIP
48 ogledov

V enem dnevu tepena od očeta in mame

Vesna Janković Planet TV
Vesna Janković je bila kot majhna deklica prava nagajivka. Nekoč jo je mami in očetu tako zagodla, da sta jo našeškala kar oba.

Naslednjo sredo na Planet TV prihaja resničnostni šov Sladko življenje, ki bo sledil znanim Slovenkam in Slovencem. V eni izmed oddaj bomo pobližje spoznali življenje Vesne Janković, ki bo gledalcem med drugim razkrila, da je bila kot majhna deklica pravi vražiček, saj je bila v istem dnevu tepena tako od očeta kot od mame.

Kot nekajletna deklica se je v neki trgovini ločila od staršev, ki so jo začeli histerično iskati. Ko jo je mama našla s skoraj ukradeno kapo, jo je našeškala, a ne zaradi kape, temveč zato, ker se je tako ustrašila, da se je izgubila oziroma da je pobegnila. Ker oče ni vedel, da jo je mama že kaznovala, jo je še on. Na splošno naj bi bila precej divji otrok, starša pa sta ji v mladosti govorila, da bo svoje že dobila nazaj, ko bo imela lastne otroke.

Znanim na sledi

Kamere šova bodo sicer spremljale tudi življenje 6Pack Čukurja in njegove žene Nike, Teje in Janija, ki sta sodelovala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, modne oblikovalke Nine Šušnjara, kuharskega mojstra Janeza Bratovža, Tomaža Miheliča - Marlenne, igralke Zvezdane Mlakar, Zale Djurić, Anđe Marič, Mikija Vlahoviča iz skupine Victory ter Jasne Kuljaj.

Komentarjev 5
  • Marta Jezernik 15:19 09.marec 2014.

    Že parkrat sem se pripravila gledati SLADKO ŽIVLJENJE, pa nisem zmogla potrpljenja niti za eno oddajo..LE KDO TO GLADA???

  • LJ24 14:01 19.februar 2014.

    Vesna marsikaj naredi za denar.Ne vem ali se je zaradi denarja poročila s Primožem Ogrizkom (od katerega se je ločila, ko ta ni imel več denarja)? Ne vem!Ne vem ali se je zaradi denarja poročila z Jurćkom Jankovićem ...prikaži več (od katerega je odšla, ko ta ni imel več denarja)? Ne vem!Vem samo to, da ljubi denar....

  • motorcki 12:50 19.februar 2014.

    še premav sta jo nakresala,no saj jo je pol Jurček uštimal......