Magazin > VIP
24 ogledov

V erotični trgovini zapravila tisoč evrov

Rihanna Flynet
Barbadoška pevka Rihanna se je v francoski prestolnici nedavno odpravila na pravi erotični pohod. V pariških trgovinah z erotičnimi pripomočki je namreč zapravila kar 1.500 ameriških dolarjev.

Rihanna se je med nakupovanjem po Parizu dobro oskrbela z vročimi igračkami, lisicami, dišečimi svečami in zapeljivimi perilom. Za vse skupaj je zapravila kar 1.500 ameriških dolarjev (približno tisoč evrov). "Natanko je vedela, kaj išče in ni potrebovala nobene pomoči," je za britanski časnik The Sun izdal vir. "Pred trgovino jo je pripeljal zatemnjen avtomobil, ona je skočila ven in nakupila vse, kar je potrebovala." Pevkin nakup naj bi vsega skupaj trajal le pet minut.

A to ni prvič, da so 23-letno zvezdnico opazili med nakupovanjem erotičnih pripomočkov. Nazadnje so jo paparaci pri tem zalotili avgusta v Sydneyju, kjer je v avto nosila kar dve vreči izdelkov za popestritev spolnosti. Maja so jo prav tako v Parirzu zalotili med nakupovanjem vibratorja, julija pa se je v erotični trgovini v Kanadi zabavala z bivšim fantom in pevcem Drakeom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.