Magazin > VIP
15 ogledov

V glavo ji je zabrisala kozarec

Kljub temu da je LiLo dejala, da nikoli več ne bo prestopila praga kluba, naj bi Žurnal24 main
LiLo očitno še ni pozabila svojega nekdanjega dekleta, saj ji je v glavo zabrisala kozarec, nato pa so jo vrgli iz kluba Trousdale v Los Angelesu.

Minuli petek je Lindsay Lohan svojo bivšo ljubimko Samantho Ronson pozdravila na nenavaden, predvsem pa otročji način. "Samantha je po svojem nastopu sedela s prijateljicami, ko je Lindsay privihrala do nje in ji v glavo vrgla kozarec," je za New York Post povedal neimenovani vir. "Kozarec je letel vsepovsod in Samantha je bil videti zelo pretresena. Lastnik kluba je Lindsay rekel, naj odide, ta pa je zabrusila, da se tja ne bo nikoli več vrnila."

O dogodku se je Samantha v zgodnjih jutranjih urah razpisala na Twitterju: "Pravkar sem dobila kozarec v glavo … Hmm, le kdo je to storil?" Lindsay kajpak ni ostala brez besed. "Verjeli ali ne, nikoli več ne bom prestopila praga kluba, sinoči sem dobila lekcijo – včasih je potreben le trenutek, ki te postavi na realna tla," je zapisala.

Za LiLo je sicer težak teden. Vrgli so jo s snemanja filma The Other Side, poleg tega pa je njen oče s policisti obiskal hišo, v kateri živita s sestro, in preveril, kako jima gre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.