Magazin > VIP
61 ogledov

V Indoneziji zastrupili mistre

Jure Rugani, mister Slovenije 2013
1/5
Arhiv organizacije
Na svetovnem izboru za mistra International 2013 žrebci podlegli zastrupitvam.

Svetovni lepotni izbor Mister International 2013, ki se letos odvija v Indoneziji, se bliža vrhuncu, a brez zapletov ne gre. Natrpani urniki so dodobra izmučili lepotce z vseh koncev sveta, določene celo tako, da so zaradi padca odpornosti nekoliko omagali. Zastrupitve z vodo in hrano so oplazile predstavnika Peruja in Južne Koreje, v bolnišnico pa je moral tudi Brazilec.

Današnji dan je ključen!

Slovenski mister Jure Rugani se drži odlično. Čeprav tudi sam čuti utrujenost, je očitno bistro razpolagal z energijo in mu jo je ostalo še dovolj za finalni sprint. Eden izmed ključnih trenutkov namreč sledi prav danes. Fantje se bodo predstavili na tako imenovanem Preliminary Competition. Gre za predtekmovanje, na katerem strokovna komisija oceni intervju posameznika, nastop v elegantni obleki in kopalkah. Ocene se seštejejo in nekje na skritem so že zapisani rezultati, katerim lepotcem se je uspelo uvrstiti med najboljših 16 držav na svetu. Seveda bodo rezultati razglašeni šele v četrtek, ko bo v indonezijskem glavnem mestu Jakarti potekal glamurozni finalni dogodek. Prenos si lahko jutri v živo pogledate tukaj.

Komentarjev 3
  • Andrej Ropret 21:35 23.november 2013.

    :)

  • Trovlak 22:08 20.november 2013.

    Naj jim naši farmacevti pošljejo svečke za v ritko, da preprečijo možnost nadaljnje zastrupitve še s kakšno drugo vrsto nevarnosti, ki preži na tako luškane in lepe fantke.

  • Dario Lupič 20:32 20.november 2013.

    kaj bi tem fantom delala Mario Galunič in njegov Gregi...