Magazin > VIP
73 ogledov

"V kinu sem masturbirala na Ryana Goslinga"

Anna Kendrick FameFlynet
Ameriška igralka Anna Kendrick je priznala, da je bila med gledanjem filma Gangsterska enota zelo vzburjena, saj v njem nastopa Ryan Gosling, ki je po njenem mnenju naravnost božanski.

"Uf, nikoli več ne bom gledala Ryana Goslinga v kinu. Očitno je masturbiranje v zadnji vrsti še vedno nespodobno," je igralka zapisala na Twitterju, a kasneje dodala, da je bila le šala. Njeni oboževalci so očitno razumeli, kaj je hotla povedati in njen zapis označili za "zabaven", njo pa za "čudovito". Čeprav odkrito priznava, da je Ryan božanski, pa je Anna trenutno v zvezi z režiserjem Edgarjem Wrightom.

Mlada zvezdnica sicer vedno skrbi za zabavne zapise na Twitterju, nekaj njenih najbolj zabavnih se glasi: "Misel dneva: Če se že morate fotografirati goli, dajte prej vsaj pospraviti sobo." In še: "Dragi starši vreščečih otrok na letalu, obstaja zdravilo Dimetapp. Moji starši so mi ga dali in sem povsem normalna oseba. Več ali manj." Nasmejala pa je tudi z zapisom: "Če nosiš pete na čezoceanskih letih, ne moreva biti prijateljici."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.