Magazin > VIP
312 ogledov

V komo ga je spravil Amyjin SMS

Blake Fielder-Civil Youtube
Blake Fielder-Civil, bivši mož pokojne Amy Winehouse, naj bi nevaren odmerek zdravil in alkohola vzel po tem, ko je prebral Amyjino staro sporočilo.

Mati Blaka Fielderja-Civila (30), ki je trenutno v komi, je izdala, da je bilo za sinov nevaren odmerek zdravil in alkohola krivo sporočilo njegove bivše žene, pokojne Amy Winehouse. Blake je namreč na dan, ko je vzel usodni odmerek, ravno odslužil 12-mesečno zaporno kazen, ki si jo je prislužil zaradi ropa. V zaporu ni smel imeti mobilnega telefona in ko ga je na prostosti vklopil, je prejel Amyjino staro sporočilo, v katerem je pisalo, da si pokojna pevka želi postati botra njegovemu 15-mesečnemu sinu Jacku.

Nesrečnika je v postelji prejšnji petek nezavestnega našlo njegovo dekle Sarah Aspin, Blaka pa so zaradi odpovedi notranjih organov nemudoma odpeljali v bolnišnico v Dewsburyju. Blakova mati Georgette je prepričana, da bo Blake, če se bo zbudil iz kome, potreboval še kar nekaj časa, da se bo postavil nazaj na noge. Za nekdanjega zasvojenca pa bo najtežje to, da se bo moral sprijazniti s smrtjo bivše žene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.