Magazin > VIP
24 ogledov

V Ljubljani se bodo basali ...

V četrtek bo v Hali Tivoli nastopil rockerski hitmejker Billy Idol. Velja za ene Žurnal24 main
Kulinarične zahteve zvezdnikov, ki bodo prihodnji teden obiskali Slovenijo. Beth Ditto (Gossip) in Billy Idol. Prva bo jedla pico, drugi pa kuhana jajca in šunko.

V petek, 25. junija, bo v Križankah nastopila trenutno ena od najbolj vročih skupin Gossip. Dan prej pa bo Halo Tivoli zavzel legendarni Billy Idol. Na prve bodo večinoma drli mladi, na drugega pa malo starejši. Tako Gossip kot tudi Billy Idol pa bodo med svojim bivanjem v slovenski prestolnici sila nezahtevni.

Gossip: izotonični napitki in vitamin C
Pevka skupine Gossip Beth Ditto (29) je ljubljenka tabloidov predvsem zaradi svoje prekomerne teže in dejstva, da ne skriva svojih lezbični nagnjenj. Po koncertu v Kinu Šiška si je od hrane zaželela pico – tričlanskemu bendu bodo postregli eno mesno in dve sirni – in arašidovo maslo. Med drugimi zahtevami pa so tudi bolj zdrave stvari – želijo si namreč izotoničnih napitkov in vitamin C v obliki šumečih tablet. Ni pa povsem jasno, za katerega člana skupine, ki jo sestavljata dve ženski in en moški, so britvice za enkratno uporabo. Pri roki hočejo vedno imeti led – ugibamo, da za pijačo. Gossip pa se želijo očitno tudi v Ljubljani dokazati predvsem kot bend, saj ne želijo vizualnih distrakcij oziroma hočejo popolnoma preprost oder s scenskim ozadjem. Vstopnice za koncert stanejo 39 evrov.

Billy Idol: voda, limonada, čaj in kava
Njihov starejši kolega Billy Idol (54) pa je popolnoma nezahteven – iz virov blizu organizatorja koncerta smo izvedeli, da posebnih zahtev v Ljubljani tako rekoč nima. Za zajtrk bo jedel slanino, kuhana jajca, pečen paradižnik, jogurte, marmelado, kruh in sadje, za kosilo si je zaželel vroče juhe, solato iz tune, pražene piščančje prsi, šunko in limonado, za večerjo pa ribo, zelenjavni krožnik, bar s testeninami, vroč desert, sveži sir, kavo in čaj. Ima pa, po poročanju naših novinarskih kolegov iz Srbije, veliko strožje zahteve v Beogradu. Za vstopnico koncerta Billyja Idola v Hali Tivoli boste odšteli 49 evrov.

Nezdravo. Gossip so na svoj jedilnik uvrstili pice in arašidovo maslo ter nič zelenjave ali sadja. Billy Idol pa med svoje tri, sicer polnovredne obroke uvrstil tudi šunko in slanino.

Zdravo. Med zahtevami Billyja Idola in Gossip ni niti kapljice alkohola. Iz tega lahko sklepamo, da bodo rockerski zvezdniki ljubljanska koncerta odigrali trezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.