Magazin > VIP
31 ogledov

V mednarodnem sporu omenjajo tudi našo miss

Doron Matalon Instagram
Libanonci so jezni na svojo misico, ker se je fotografirala z miss Izraela.

Na Floridi se misice iz vsega sveta pripravljajo na finale lepotnega izbora Miss Universe 2015, ki boto nedeljo. Tik pred prireditvijo pa je prišlo do mednarodnega "škandala“, v katerem se omenja tudi našo miss Urško Bračko.

Kot piše Fox, so Libanonci jezni na svojo misico Saly Greige, ki se je očitno fotografirala z Miss Izraela Doran Matalon. Slednja je fotografijo, na kateri sta tudi naša Urška in misica z Japonske, objavila na Instagramu.

Greige se je na obtožbe odzvala. Kot pravi, se že od samega začetka izogiba lepotici iz Izraela. V izjavi za javnost je še razložila, da se je hotela fotografirati z Urško in Japonko, ko je Izraelka nenadoma skočila k njim in posnela selfie ter ga objavila na družbenih omrežjih. Libanonce zato prosi, naj jo še naprej podpirajo.

Razburjenje je komentirala tudi Izraelka: "To me ne preseneča, me pa še vedno žalosti. Škoda, da niti za tri tedne, ko imamo izjemno priložnost, da spoznamo dekleta iz vsega sveta in sosednjih držav, ne moreš pozabiti na sovraštvo.“

Urška pa je za Pop In povedala, da ne drži, da bi selfie nastal na silo, ampak so se s fotografiranjem strinjala vsa dekleta. Povedala je tu, da se Libanonka in Izraelka sedaj zelo trudita, da ju ne bi videli skupaj, saj se bojita, da ju po izboru ne bi več spustili v državo.


Komentarjev 2
  • Papaja Popi 11:41 20.januar 2015.

    Podn od podna.

  • 4krogci 09:39 20.januar 2015.

    Kaj tanasi se je vrat zaskocu??? Na nobeni sliki nezna normalno drzat glave!