Magazin > VIP
7304 ogledov

V Mehiki Savina Atai dobila zdravilo, ki se "mu v številnih državah posmehujejo"

savina atai Facebook
Savina Atai je vse bolj navdušena nad Mehiko.

Savina Atai se je z možem preselila v Mehiko, ker se na Novi Zelandiji nista več počutila dobro, saj so močno zaostrili ukrepe za zajezitev covida-19.

Zdi se, da je par v Mehiki našel raj. "Kako je tukaj v Mehiki? Odprto, prijazno, nasmejano, nobenih pogojev za nič,“ pravi lepotica, ki je bila prijetno presenečena tudi nad tamkajšnjim zdravnikom. „Šla sem h klasičnemu zdravniku. In sva se pogovarjala o tem, kar že dve leti vpliva na svet. Pogovarjala sva se o medicinsko ponujeni zaščiti … in o ostalih zadevah, ki nas dvigujejo v teh časih. O superživilih, dodatkih. Večino že uporabljam - a sem izvedela tudi kup novih informacij. Miren, odprt, sproščen in zanimiv pogovor - brez kakršnega koli siljenja v katerokoli odločitev. Možnosti."

Savina je razkrila, da ima avtoimunsko bolezen mastocitozo, na podlagi katere se odloča o svojem zdravju. "Nato mi je predpisal z Nobelovo nagrado nagrajeno zdravilo, ki sem ga šla dvignit v lekarno. (Zdravilo, ki se ga v številnih državah ne da dobiti in se mu posmehujejo.),“ je še zaupala svojim sledilcem.
 

Komentarjev 50
  • blayo 13:34 31.december 2021.

    Pa saj ni treba v Mehiko za to hodit... v našem parlamentu so kokain že zamenjali z ivermektinom...

  • blayo 13:23 31.december 2021.

    Hehe, a ni ona ful zdrava pa to... kaj zdaj zdravila nuca? Raj je kamor ona stopi...

  • Orto 13:11 31.december 2021.

    Zmedena kot kura, Govori, da ima avtoimunsko bolezen in da ji je zdravnik predpisal zdravilo, za katerega med vrsticami pove, da je ivermectin. Pa naj se že odloči ali ima avtoimunsko bolezen, Covid ali konjske gliste. Glede na to kakšne ...prikaži več bistroumosti prijavlja dopuščam možnost, da ima ees vse našteto.