Magazin > VIP
27 ogledov

V scientološkem kampu umrle tri osebe

scientološka cerkev scientologija EPA
Odvisnike v scientološkem kampu v Oklahomi so vsak dan za pet ur zaprli v savno. Igralec Travolta trdi, da je šlo za nesrečno naključje.

V zadnjih devetih mesecih so v scientološkem kampu v Oklahomi umrli trije pacienti. Kljub tragediji pa igralec John Travolta, ki jim vsako leto donira ogromne vsote denarja, zagovarja, da je scientološki kamp najboljše mesto za zdravljenje od odvisnosti od drog in alkohola.

Paciente, ki so se zdravili od odvisnosti, so vsak dan za pet ur zaprli v savno. Travolta je prepričan, da so umrli zaradi spleta nesrečnih okoliščin. Družinski člani pokojnih mu ne verjamejo ter so že napovedali tožbe.

Nekdanji pacient v omenjenem kampu je opisal grozovite metode zdravljenja. "Tukaj nas maltretirajo, ne dajo nam hrane in pijače, ker želijo, da postanemo nori," je povedal.

V kampu se trenutno zdravi 150 odvisnikov. Zdravljenje traja mesec dni, stane pa 15 tisoč evrov. Vsak dan jih, kor rečeno, zaprejo za pet ur v savno, po tem pa jih dajo velike odmerke vitaminov in jih silijo, da tečejo po dvorišču. Od leta 2005 je v tem kampu umrlo sedem ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.