Magazin > VIP
63 ogledov

V Šiški bo kuhala Heather Mills

Heather Mills bo na posebnem dogodku v restavraciji Angel v Šiški kuhala sto gos Žurnal24 main
Heather Mills bo na posebnem dogodku v restavraciji Angel v Šiški kuhala sto gostom.

V Slovenijo 10. maja za en dan oziroma en popoldan prihaja Heather Mills, slovita Britanka, ki ni znana samo po poroki z Beatlom Paulom McCartneyjem ter burni in medijsko izpostavljeni ločitvi, ampak tudi po športnem premagovanju izgube noge in zagrizenem bojevanju proti mučenju živali, ki se kaže v sodelovanju s Peto in zapriseženem veganstvu.

 

Zvezdniški Otočanki, ki je tudi Unicefova ambasadorka dobre volje in soustanoviteljica dobrodelne organizacije No More Landmines, največje odstranjevalke kopenskih min na svetu, Slovenija ni tuja. K nam je namreč prvič prišla pred dobrimi 20 leti, ko je v Kranjski Gori učila smučanje in se zaljubila v smučarskega inštruktorja Miloša Pogačarja, pred nekaj leti pa je na Bledu nameravala kupiti tudi vilo.

 

Dada Jerov%C5%A1ek | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Tokrat Heather Mills v naše kraje prihaja zaradi hrane, a ne slovenske, temveč svoje, veganske, ki jo prodaja pod imenom Redwood in bo od 10. maja na voljo tudi na naših prodajnih policah. Sto izbranim gostom jo bo predstavila na posebnem dogodku na terasi restavracije Angel v Mercator centru Šiška, kjer ji bo lastnica restavracije Dada Jerovšek posebej za ta namen postavila kuhinjo. Za kuhinjskim pultom bo Heather, s katero se bo na dogodku pogovarjal TV voditelj Peter Poles, kuhala po receptih iz svoje avtorske kuharske knjige Love Bites, ki bo slovenski prevod dočakala jeseni, v njej pa so zbrani recepti za jedi, narejene zgolj iz rastlinskih sestavin.

 

"Hrana za vse, ne le za vegane"

Enako, stoodstotno naravno in rastlinsko pravilo velja tudi za jedi njene blagovne znamke. V Slovenijo jo bo pripeljal Tomaž Dimc, ki meni, da ljudje o zdravi prehrani, čeprav so zanjo pripravljeni odšteti veliko, še vedno ne vedo dovolj. "Na sejmu naravnih izdelkov v Londonu sem si temeljito ogledal ponudbo in ugotovil, da hrana, ki jo proizvaja Redwood, izpolnjuje vsa merila zdrave prehrane in zdravega načina življenja nasploh. Zato in tudi zaradi vseh priznanj, ki jih je Redwood prejel v zadnjih letih, sem se odločil, da blagovno znamko ponudim slovenskemu tržišču," je svojo odločitev za sodelovanje s podjetjem Heather Mills pojasnil Dimc.

 

Izdelki so po njegovih besedah namenjeni vsem, ki bi želeli svoje jedilnike popestriti s hrano brez mesa, mlečnih sestavin, jajc, umetnih konzervansov, "seveda pa jo toplo priporočamo sladokuscem med vegani in vegetarijanci ter diabetikom in bolnikom, ki trpijo za laktozno intoleranco".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.