Magazin > VIP
64209 ogledov

V skrbeh za kraljico Elizabeto

kraljica elizabeta ii Profimedia
Zatekla se je na dvorec Balmoral.

Stres zadnjih mesecev so načeli počutje kraljice Elizabete II., ki je letos praznovala 95. rojstni dan. Kot poročajo britanski mediji, se je kraljica že zatekla na svoj škotski dvorec Balmoral, saj je „neverjetno utrujena“. 

Monarhinja se je v zadnjih tednih udeležila več javnih dogodkov in se pogumno smejala v kamero, kar jo je zelo izčrpalo. Aprila je izgubila ljubljenega moža, pred nekaj dnevi pa jo je spet šokiral vnuk Harry, ki je napovedal, da bo napisal spomine.

"Komaj je čakala, da pobegne. Še vedno žaluje in želela se je umakniti na Balmoral. Neverjetno utrujena je,“ je povedal vir in dodal: "Od Philipove smrti so minili le trije meseci. Najava knjige je zato zelo neobzirna in pomeni še eno brco proti monarhiji.“

Kraljici se je tako mudilo v poletno zatočišče na Škotsko, da mora do 2. avgusta bivati v hiši, ki leži 1,5 kilometra od dvorca in kjer običajno spijo kraljičini gostje. Balmoral bo namreč nekaj dni še odprt za turiste.

Kraljica ljubi škotsko naravo. Od svoje poroke pred več kot 70 leti je tam s soprogom Philipom preživela vsako poletje. 

Komentarjev 5
  • tomaz696 17:22 28.julij 2021.

    Nikakor se noce na smrt utrudit..

  • Michelle_Smith 15:14 28.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Ender3 13:41 28.julij 2021.

    Starost in osamljenost je slaba kombinacija 🙏🙏