Magazin > VIP
3605 ogledov

V skrbeh za moža princese Madeleine: "Kako bo to prenesel?"

chris o'neill, princesa madeleine Profimedia
Selitev so prestavili na drugo leto.

Leto 2024 bo za družino švedske princese Madeleine razburljivo, saj jo čaka vrnitev na Švedsko. Lepotica bi se morala s soprogom in tremi otroki v Evropo vrniti že avgusta, a je dvor nekaj tednov pred predvideno selitvijo sporočil, da je datum prestavljen na prihodnje leto. "Razlog za to ni prodaja hiše ali kaj podobnega, selitev preprosto zahteva več časa," je povedala tiskovna predstavnica dvora Margareta Thorgren.

Po objavi te vesti so se pojavila namigovanja, da je za zamudo kriv Madeleinin mož Chris, ki ga monarhija ni nikoli pretirano zanimala. "Ne morem si predstavljati, kako se bo Chris na Švedskem aklimatiziral. Vem, da ga pozornost javnosti moti," je dejal Johan T. Lindwall, urednik časnika "Svensk Damtidning". V to, da je Madeleine sprejela dobro odločitev, dvomi tudi njena teta, princesa Birgitta. "Tega ne razumem. Kako bo to prenesel? Madeleine bo, ne vem pa, kako bo to prenesel on. Domov si želita, ker hočeta, da otroci obiskujejo švedsko šolo," je dejala. Na selitev kritično gleda tudi novinarka Margareta Gotthardsson. "Chris je vajen življenja v velikih mestih, kot sta New York in London, kjer rad obiskuje restavracije. V malem Stockholmu pa se od nekdaj počuti ujetega," je povedala in dodala, da se Chris ne počuti dobro, kadar je v središču pozornosti. Tudi to je razlog, da raje živi v tujini kot v ženini domovini. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.