Magazin > VIP
74 ogledov

V skrbeh za novorojenega sina

Vili Resnik Osebni arhiv
Glasbenik Vili Resnik je 17. decembra postal očka malemu Matiasu, ki se je rodil dva meseca prezgodaj.

Vili Resnik in njegova partnerica Tamara sta 17. decembra postala starša nedonošenčku Matiasu, ki je ob rojstvu tehtal 1.780 gramov in meril 48 centimetrov. "Matias se je zaradi zastrupitve moje partnerice rodil dva meseca prezgodaj. Bilo je zelo hudo, oba sta bila v smrtni nevarnosti, na srečo pa je zdaj vse v redu. V bolnišnici bo ostal še nekaj dni, da se mu pljučka razvijejo do konca," nam je povedal 49-letni Vili, ki je tako očka postal že v četrto.

"To je moj četrti otrok, tako da sem kar produktiven in zelo vesel, da imam dva para. Starševstvo  tokrat doživljam zelo drugače, saj gre za nedonošenčka, najtežje pa je za mamo. Vse priznanje ženskam, ki to doživijo. Vsekakor je to velika preizkušnja tudi za najino zvezo. Počutil sem se, kot da sem postavljen skoraj ob zid; šele takrat vidiš, ali je to to ali ne. Šok pa je bil tudi za najino petletno hčerko Manjo, ki je mamo zelo pogrešala, ko je bila ta v bolnišnici. Če tega ne doživiš, si težko predstavljaš, kako se v nekaj dneh lahko vse spremeni. Je pa zanimivo, da že dvanajst let igram za nedonošenčke, kot da bi vedel, da bom tudi jaz nekoč potreboval tovrstno pomoč," je še zaupal Vili.

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 17:48 02.januar 2013.

    Vilč, vse bo še vredu.Seveda, pa sreče in zdravja tebi in tvojim.

  • vicvic 16:16 02.januar 2013.

    G, Vili če človek dobro misli in dela, se mu tako tudi vrača.Verjetno se je tudi pri vas izteklo v dobro vas vseh.Vera nas uči Bog vse vidi in vse ve. Tudi vas je našelpravi trenutek. HvALA MU.