Magazin > VIP
29 ogledov

V skrbeh za svojo mamo

taylor swift Profimedias
Taylor Swift je svoje oboževalce obvestila o stanju svoje mame kar prek socialnega omrežja.

Pevka Taylor Swift je svojim oboževalcem sporočila, da je njena mama zbolela za rakom. Oboževalcem je prenesla besede svoje mame, ki je med njimi zelo priljubljena, saj je nenehno prisotna na koncertih in ostalih prireditvah.

Na enem od socialnih omrežij je Taylor povedala, da si je za zadnji božič zaželela, da bi bila njena mama zdrava in da bi bila z njo še dolgo časa. A kmalu po tem, so Swiftovi izvedeli, da je mama Andrea zbolela za rakom. To je vse, kar je Taylor izdala, kaj več o njenem stanju pa je zamolčala.

"Hotela vas je obvestiti, da je ne bo na prav vsakem koncertu te turneje. Pred njo je pomembna bitka,“ je napisala Taylor.

Zvezdnica, ki s svojimi oboževalci goji prav poseben odnos, je vse mlade opozorila, naj pazijo na svoje starše in naj jih spodbudijo, da preventivno obiščejo zdravnika: "Mama vam je želela sporočiti, da se zaveda, da so vaši starši preobremenjeni z vsem. Želi si, da svoje starše opozorite, da se prevetivno naročijo pri osebnem zdravniku in da skrbijo za svoje zdravje.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.