Magazin > VIP
32 ogledov

V Slovenijo prihaja Kevin Costner

Igralec k nam prihaja 13. decembra. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Letošnji gost Diners Cluba Slovenija bo igralec in režiser Kevin Costner. Dvakratni oskarjevec se bo udeležil prestižnega dogodka V družbi slavnih, ki bo 13. decembra na Gospodarskem razstavišču.

Costner bo skupaj s svojo glasbeno skupino Modern West zabaval imetnike kartice Diners Club Exclusive in druge povabljence iz Slovenije in tujine. Tudi letos bomo v sklopu dogodka zbirali denar za letovanje otrok iz ogroženih družin.

 

Poleg druženja z našimi člani bo Kevin Costner na dogodku nastopil tudi s svojo skupino. Costner bo osrednji gost na že tradicionalni, šesti prireditvi Diners Cluba Slovenija V družbi slavnih, s katero se želi podjetje zahvaliti svojim najzvestejšim članom. Costner s skupino bo v Slovenijo najverjetneje prispel dan prej.

 

Tudi letošnji dogodek dobrodelen

Diners Club Slovenija bo sredstva, ki jih bo s pomočjo svojih uporabnikov črnih kartic zbral v sklopu prireditve V družbi slavnih, namenil otrokom iz ogroženih družin. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) bodo zanje organizirali letovanje.

 

Kevin Costner | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V družbi slavnih
Spomnimo, lani je bil glavni gost V družbi slavnih nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton. V letu 2008 smo gostili Ala Gora, nekdanjega podpredsednika ZDA in Nobelovega nagrajenca. Prvi svetovno znani zvezdi, ki sta se leta 2005 odzvali vabilu Diners Cluba Slovenija, sta bili filmska igralka Andy McDowell in priznani pisatelj Paulo Coelho. Leto pozneje je bila gostja diva svetovnih modnih stez Naomi Campbell, pred tremi leti (2007) pa je imetnike črne Dinersove kartice navdušil holivudski filmski igralec Ben Affleck.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.