Magazin > VIP
69 ogledov

V Slovenijo prihaja monaški knez Albert

charlene, albert Profimedias
V nedeljo bo Slovenijo obiskal monaški knez Albert.

Med 19. in 21. junijem bo v Biljah potekal tridnevni festival dobrodelnosti, druženja in prijateljstva. Sredstva, ki jih bodo zbrali z dobrodelnim nogometnim spektaklom, bodo tokrat namenjena Fundaciji Vrabček upanja za nakup potrebne opreme in medicinske pripomočke za bolnišnični oddelek v Stari Gori ter za Porodnišnico v Šempetru pri Gorici, ki skrbi za novorojenčke in mamice iz obeh strani nekdanje meje in letos praznuje častitljivih petdeset let.

Na povabilo častnega pokrovitelja dogodka, predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja in Nogometnega društva Bilje, bo vse navzoče 21. junija s svojo prisotnostjo počastil tudi častni gost monaški knez Albert II, ki si bo po naših informacijah nadel tudi nogometne kopačke. Igral naj bi v nasprotni ekipi kot Pahor.

Dogodka se bodo sicer udeležili zelo znani Slovenci. Med drugim pridejo Valter Birsa, Jakov Fak,  Anže Kopitar, Denis Avdić, 6Pack Čukur, Vasilij Žbogar, Vid Kavtičnik, Primož Kozmus, Dejan Zavec, Pero Lovšin, Omar Naber in mnogi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.