Magazin > VIP
2232 ogledov

V smrtnem strahu: Christina Ricci pred možem skrila nože

christina ricci Profimedia
Christina Ricci se boji za svoje življenje in življenje 6-letnega sina.

Igralka Christina Ricci je pred šestimi meseci vložila ločitvene dokumente, sedaj pa je sodnika zaprosila, naj njenemu soprogu izreče prepoved približevanja. James Heerdegen naj bi jo psihično in fizično zlorabljal, včasih celo pred sinom. Sodnik ji je ugodil. Heerdegen, ki je preko svojega odvetnika sporočil, da ženine obtožbe zavrača, se sedaj ne sme približati niti družinskemu psu.

Nasilje naj bi se začelo kmalu po tem, ko je ugotovila, da je noseča. "Počutila sem se zelo izolirano,“ je povedala igralka in razkrila, da se je med počitnicami na Novi Zelandiji ustrašila za svoje življenje. "Rekel je, da bi se mu zasmilila le, če bi me razkosali. Tisto noč sem v koči, v kateri smo bivali, poskrila vse nože. S sinom sva pri zaklenjenih vratih spala v drugi sobi.“

Decembra leta 2019 naj bi jo "brutalno napadel“. Nekaj mesecev pozneje mu je povedala, da želi ločitev. Takrat je udarila korona in igralka je ostala v karanteni z moškim, ki jo je zlorabljal. Zvezdnica trdi, da jo je Heerdegen nato 24 ur na dan teroriziral. "Ponoči sem se bala zaspati,“ je dejala. Junija jo je vrgel v kamin na vrtu, ker je poskušala poklicati policijo. Pri tem si je hudo poškodovala kolk.
Ko je videl, da ima moškega prijatelja, se je začel do nje obnašati še huje. Igralka se najbolj boji za sina, saj je Heerdegen zagrozil, da ga bo ugrabil. 

Par se je poročil leta 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.