Magazin > VIP
43064 ogledov

V Švici napadli pevca Mileta Kitića

mile kitić youtube/24sata
Pravi, da kljub incidentu ne bo nehal peti.

Po spletu se je razširil video incidenta med pevcem Miletom Kitićem in gostom bara Joggeli Lounge v Švici. Neznani moški je pevca po kratkem pogovoru zgrabil za srajco in potegnil z odra. 

"Pojem že 48 let. Do tega dne nisem naletel niti na najmanjšo neprijetnost. Sem izkušen. Ko vidim, da se nekdo nenavadno obnaša, se mu ne približujem. Še med vojno sem pel povsod. Ta gost je prišel do mene in me vprašal: 'Lahko zapoješ to ali to pesem?“ Rekel sem mu: 'Počakaj, pesmi, ki jo sedaj pojem, ne morem prekiniti.' Lepo sem mu razložil, a on me je prijel za rokav in me povlekel z odra,“ je pevec povedal za Pink.rs. 

mile kitić | Avtor: youtube/24sata youtube/24sata

Pevcu so takoj na pomoč priskočili varnostniki. Kitić pravi, da se niso pretepali in da je gost to storil le zato, da bi mu škodoval. "Če bi opazil, da preklinja in da je agresiven, bi takoj obvesti varnostnike.“

Mile se je pozneje na svojem Instagram profilu vsem zahvalil za lepe želje in obljubil, da mikrofona še ne bo zalučal v kot. 

Komentarjev 13
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 21:49 14.januar 2020.

    Folk,to je glasba Kitić,Jašar,Šerif Konjević,Šeki Turković,Bojanić....,cela paleta svetovno znanih umetnikov.A ne tisti Novi fosili,ma ja fosili že,pa tisti Grašo,k je k netopir u ksiht,joj pa Dragojević in njegova skalinada.... .

  • ode 17:57 14.januar 2020.

    Boli me mali kitić za sve ovo...

  • majab 13:22 14.januar 2020.

    Razumljivo, da ga jih je dobill po kepi, kdo normalen bi pa sploh posušal njegovo cviljenje!