Magazin > VIP
125070 ogledov

V ta naš par vsi močno dvomili, a sta srečna že desetletje!

Erazem B. Pintar Mediaspeed
Razlika v letih med partnerjema še vedno pri nekaterih predstavlja nepredstavljivo oviro, a Erazem B. Pintar in Teja temu kljubujeta. In to uspešno!

Erazem B. Pintar velja za malce posebnega, samosvojega, a uspešnega moškega, ki se je vedno rad sukal v družbi lepih deklet. Pred leti je že kazalo, da se bo ustalil s takratno izbranko Danielo, a se njuna zveza ni obnesla. Ko je v javnost pricurljala informacija, da se videva s kar 20 let mlajšo Tejo, je večina zamahnila z roko in dejala, da tudi ta zveza ne bo obstala, a je!

Zanimalo nas je, kakšen je njun recept in kako ohranjata zakonsko strast. "Teja je 20 let mlajša od mene. Ne spomnim se, da bi se midva s tem kdajkoli sploh ukvarjala. Nikomur se to ni zdelo pomembno, ne nama, ne najini okolici. Verjetno na to temo obstaja cele vrste teorij, vendar življenje ni teorija, temveč praksa in improvizacija. V pravi zvezi ni treba ničesar ohranjati. Mnenja nekih (šolanih in samooklicanih) psihologov, ki so oboji seveda večinoma psihopati, da je v zvezo treba ves čas nekaj vlagati, se truditi in sploh delati na tem, se mi zdijo tipičen nateg na nivoju šlogaric in vračev. Če kaj na svetu, mora ljubezenska zveza delovati sama od sebe. Če ne, to ni zveza," je prepričan Erazem

In v čem je trik za njuno uspešno usklajevanje partnerskih odnosov in hkrati starševske vzgoje? "Kot rečeno, partnerskih odnosov ne usklajujeva. Če med partnerjema obstajata seksualna kemija in spoštovanje, to rešuje vse stvari. V družbi teh dveh občutij se vedno gibljejo še prijaznost, ustrežljivost in prilagodljivost. Vzgoja je pa tako in tako obsesija staršev in ne potreba otrok. Večina staršev prenaša butaste vzorce svojih staršev na svoje otroke, kar pa je tako, kot bi se vsi še vedno hoteli naokrog furati s konjskimi vpregami. Vzgoja tako in tako deluje samo na krilih osebnega vzgleda. Ironija te zgodbe je ta, da tudi starši, ki to razumejo, kričijo na otroke neumnosti, ker pač tako sami sebe polnijo z občutkom skrbnega starševstva. Moje, seveda laično, mnenje je, da moraš na otroke vplivati s pogovori, mnenji in osebnim vzorom, ostalih sto vzgojnih vzgibov pa opustiti," pravi Pintar. 

Nekdanji lomilec ženskih src pravi, da je prednost tudi to, da sta z drago podobnih pogledov na življenje: "V večini pomembnih pogledov sva. Svetovni nazor, politika, aktualni farma-medicinski fašizem, družbeni problemi in podobno. Tudi v družinskih potrebah, načrtih in hotenjih. Oba sva bila tekmovalna športnika in imava športen pogled na življenje kot tako. Razlika med nama je v tem, da je pri meni vse rock`n`roll, improvizacija, ona je pa pač pravnica. Vse bi imela 'by the book'. Mešanica obojega je prava zmes vsega. Omenjena pristopa rezultirata tudi v še eno razliko med nama, jaz namreč mislim, da psihološka brskanja po samem sebi niso ne pametna ne uspešna, ona pa to včasih rada počne. Vsak po svoje, pomembno je, da nihče nikogar z ničimer ne posiljuje, mar ne?" 

Nasvetov drugim ne daje. "Ha, ha, pa kaj še. Jaz nikoli ne dajem nasvetov, razen v tehnikah in tehnologijah (IT, navtika, motoroznanstvo in podobno). Dajem mnenja, svoje individualne poglede na stvari, to je daleč od nasvetov. Zase vem, da potrebujem partnerko, ki je prijazna, spoštljiva in s katero se lahko srečno zbujam neskončno dolgo. Edini nasvet, ki ga lahko dam, je ta, da naj ljudje ne poslušajo nasvetov, od kogarkoli. Pogled na zvezo razumem kot povsem individualno stvar."
 

Komentarjev 1
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:46 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com